Ankara Tıp’lı akademisyenler ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesinde

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 5 öğretim üyesi, Stanford Üniversitesinin Elsevier Atıf Metriklerine göre dünyada “İlk Yüzde 2’lik Dilime Giren En Etkili Bilim İnsanları ve Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları” listelerinde yer aldı.

Stanford Üniversitesinin hazırladığı Elsevier Atıf metriklerine göre dünyada ‘İlk Yüzde 2’lik Dilime Giren En Etkili Bilim İnsanları’ ve ‘Kariyer Boyu En Etkili Bilim insanları’ listesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 5 öğretim üyesi yer aldı.

“Kariyer Boyu En Etkili Bilim İnsanları” listesine Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Alp Can, Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Ahmet Kaan Gündüz, Radyoloji Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Mehmet Sadık Bilgiç girdi.

İlk Yüzde 2’lik Dilime Giren En Etkili Bilim İnsanları

Aynı üniversite tarafından hazırlanan “İlk Yüzde 2’lik Dilime Giren En Etkili Bilim İnsanları” listesinde ise Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Adile Ayşe Küçükdeveci, Çocuk Neonatoloji Bilim Dalından Prof. Dr. Ömer Erdeve ve Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Ahmet Kaan Gündüz yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir